Kaarina, Parainen, Piikkiö, Lieto ja Turku

Valitse tuttu ja turvallinen kotisiivous

Kotisiivous Kaarinan alueen kodeille

Nautitko puhtaasta kodista, mutta käytät työpäivän jälkeen aikasi mieluummin muuhun kuin siivoamiseen? Vai onko siivoaminen käynyt muuten hankalaksi sinulle tai läheisellesi?

Meiltä saat siivoukset kaikkiin Kaarinan alueen koteihin. Voimme tehdä säännöllisen sopimuksen kotisiivouksesta, jolloin siivous tapahtuu yleensä kahden viikon välein. Siivous sisältää kaiken ikkunnanpesusta imurointiin, lattioiden pesuun ja pintojen pyyhkimiseen. Viemme pois roskat, ja halutessasi hoidamme myös vanhojen vaatteiden ja ongelmajätteiden kierrätyksen. Suoritamme tarpeen mukaan siivouksen yhteydessä myös pienet pihatyöt, kuten nurmikon ajamisen.

Kotisiivoukset täsmällisesti

Saat meiltä sekä siivousvälineet, turvalliset Super 10 -pesuaineet että osaavat tekijät. Meiltä saat aina tutun henkilön siivoamaan kotiisi, ja tulemme paikalle täsmällisesti sopimuksen mukaan. Sinun ei tarvitse odotella meitä turhaan, vaan olemme paikalla silloin, kun on sovittu!

Tilaa meidät siivoamaan ›

Näin toimimme:

  1. Tilaa meiltä kertaluonteinen siivous tai sitovampi, toistuva sopimus (esim. kerran kahdessa viikossa). Siivoamme niin omakotitalot kuin yksiötkin. Siivoukseen kuuluu ikkunoiden pesu, lattioiden pesu, imurointi, pintojen pyyhkiminen pölystä ja tahroista, roskien vienti, sekä kromiosien esim. suihkun hanojen kiillotus. Hoidamme myös halutessasi roskien tai vaikkapa vanhojen vaatteiden kierrätyksen. Toimitamme myös ongelmajätteet jätehuoltoon.
     
  2. Kirjallinen sopimus. Sovimme kirjallisesti, mitä kaikkea siivous pitää sisällään. Hinta on aina sama 43,40 € (sis. 24 % alv) ja saat luoksesi aina saman ammattilaisen siivoamaan. Työtuntien lisäksi veloitamme 30 minuuttia matkoista Kaarinan alueella.
     
  3. Haluamme, että olet tyytyväinen! Sitoudumme kaikkeen siihen, mitä on sovittu, teemme siivouksen kunnialla valmiiksi ja saavumme paikalle täsmällisesti. Laskussa on 14 pv maksuaika ja voit maksaa käteisellä, laskulla tai e-maksulla.
Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous