Kaarina, Parainen, Piikkiö, Lieto ja Turku

Luotettavaa yrityssiivousta

Yrityssiivous Kaarinan alueen toimitiloihin ja tuotantohalleihin

Teemme viikkosiivoukset ja tuotantohallien siivoukset Kaarinassa ja lähialueilla. Saat meiltä luotettavaa ja täsmällistä siivousta 10 vuoden kokemuksella.

Yrityksen viikkosiivouksessa teemme perusteelliset sosiaalitilojen ja saniteettitilojen siivoukset. Imuroimme, pyyhimme pinnat ja viemme roskat. Siivoamme hellävaraisilla ja tehokkailla Super 10 -pesuaineilla, mutta halutessasi voit hankkia pesuaineet myös itse. Tuotantohalleissa pesemme lattiat koneellisesti.

Siivoamme monipuolisella välineistöllä

Tuomme mukanamme tarvittavat pesuaineet ja siivousvälineet. Meillä on esimerkiksi höyrypesuri, jolla onnistuu erilaisten kohteiden pesu, kuten kylphuoneen kaakeleiden saumojen pesu. Höyrypesuriin saa eri kokoisia harjapäitä, joiden avulla onnistuu eri kokoisten kohteiden pesu pikkutarkoista kohdista esimerkiksi terasseihin ja parvekkeisiin. Lattianpesuun vuokraamme asianmukaisen koneen.

Tilaa meidät hallien tai toimitilojen siivoukseen! Saat meiltä luotettavaa yhteistyötä pitkällä kokemuksella.

Tilaa siivous yrityksellesi ›

Näin toimimme:

  1. Tilaa meiltä kertaluonteinen siivous tai sitovampi, toistuva sopimus (esim. kerran kahdessa viikossa). Siivoamme niin omakotitalot kuin yksiötkin. Siivoukseen kuuluu ikkunoiden pesu, lattioiden pesu, imurointi, pintojen pyyhkiminen pölystä ja tahroista, roskien vienti, sekä kromiosien esim. suihkun hanojen kiillotus. Hoidamme myös halutessasi roskien tai vaikkapa vanhojen vaatteiden kierrätyksen. Toimitamme myös ongelmajätteet jätehuoltoon.
  2. Kirjallinen sopimus. Sovimme kirjallisesti, mitä kaikkea siivous pitää sisällään. Hinta on aina sama 43,40 € (sis. 24 % alv) ja saat luoksesi aina saman ammattilaisen siivoamaan. Työtuntien lisäksi veloitamme 30 minuuttia matkoista Kaarinan alueella.
  3. Haluamme, että olet tyytyväinen! Sitoudumme kaikkeen siihen, mitä on sovittu, teemme siivouksen kunnialla valmiiksi ja saavumme paikalle täsmällisesti. Laskussa on 14 pv maksuaika ja voit maksaa käteisellä, laskulla tai e-maksulla.
Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous