Kaarina, Parainen, Piikkiö, Lieto ja Turku

Kotisiivous T & T Hellsten

Pyydä tarjous ›

Yksilöllinen siivouspalvelu Kaarinassa

Oy T&T Hellsten tuottaa laadukasta ja yksilöllistä siivouspalvelua Kaarinan alueella . Olemme palvelleet jo vuodesta 2008 niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin.

Sitoudumme työkohteisiimme ja sama, tuttu henkilö tekee aina siivoukset samassa kohteessa. Koska sama henkilö toteuttaa aina siivouksen luonasi, meidät täytyy perehdyttää töihin vain kerran. Olemme täsmällisiä, joten Sinun ei tarvitse odotella meitä turhaan. Voit luottaa, että saavumme paikalle aina sovittuna aikana! Meillä ei ole koskaan kiire, joten saat meiltä palvelua ajan kanssa. Siivoustuotteemme ovat turvallisia niin sinulle kuin kodillesikin.

Yrittäjänä toimii Tiina Hellsten. Olemme pieni yritys, joten meidän kanssamme asioidessasi tiedät 100% varmuudella, kuka luonasi siivoaa. Yrityksemme on tehnyt kotisiivouksia ja yrityssiivouksia jo yli 10 vuoden ajan. Meillä on AAA-luottoluokitus ja vankka ammattitaito. Liity tyytyväiseen asiakaskuntaamme!

Ota yhteyttä ›

Näin toimimme:

  1. Tilaa meiltä kertaluonteinen siivous tai sitovampi, toistuva sopimus (esim. kerran kahdessa viikossa). Siivoamme niin omakotitalot kuin yksiötkin. Siivoukseen kuuluu ikkunoiden pesu, lattioiden pesu, imurointi, pintojen pyyhkiminen pölystä ja tahroista, roskien vienti, sekä kromiosien esim. suihkun hanojen kiillotus. Hoidamme myös halutessasi roskien tai vaikkapa vanhojen vaatteiden kierrätyksen. Toimitamme myös ongelmajätteet jätehuoltoon.
  2. Kirjallinen sopimus. Sovimme kirjallisesti, mitä kaikkea siivous pitää sisällään. Hinta on aina sama 43,40 € (sis. 24 % alv) ja saat luoksesi aina saman ammattilaisen siivoamaan. Työtuntien lisäksi veloitamme 30 minuuttia matkoista Kaarinan alueella.
  3. Haluamme, että olet tyytyväinen! Sitoudumme kaikkeen siihen, mitä on sovittu, teemme siivouksen kunnialla valmiiksi ja saavumme paikalle täsmällisesti. Laskussa on 14 pv maksuaika ja voit maksaa käteisellä, laskulla tai e-maksulla.

 

Ota yhteyttä ›

Kiinteä tuntiveloitus 43,40 €

Tuntiveloituksemme on 43,40 € (sis. 24 % alv 8,40€). Tuntiveloitus on aina sama ja sisältää kaiken siivouksesta puhdistusaineisiin ja siivousvälineisiin. Toimialueenamme on lähinnä Kaarina ja lähikunnat.

Työtuntien lisäksi veloitamme 30 minuuttia matkoista Kaarinan alueella.

Oy T&T Hellsten on kotitalousvähennyskelpoinen yritys, joten olet oikeutettu hakemaan verotuksessa kotitalousvähennystä, kun teetät siivoustyöt meillä!

Pyydä tarjous ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous